Сви блогови Објављено: Novembar 20, 2018

Одржан други модул обуке у оквиру пројекта "Јачање конкурентности младих из Јагодине"

Двадесетак младих из Јагодине имало је прилику да кроз овај модел обуке стекну основне вештине које су им неопходне како би успешно планирали и спроводили пројекте. 

Током овог модела обуке млади су пролазили кроз програм који се састојао од тема које су обрађивале кораке неопходне за препознавање проблема и израду корака за решавање проблема у локалној заједници. Учесници су се се упознали са пројектним циклусом и са вештинама комуницирања циља пројекта донаторима. 

За пар недеља нас очекују последња два модула обуке и користимо ову прилику да сви заинтересовани више информација потраже на веб-сајту Канцеларије за младе www.kzmjagodina.rs који је почео са радом почетком октобра. Такође позивамо све заинтересоване младе да нас контактирају путем контакт форме на нашем веб-сајту са идејама и предлозима за унапређење рада Канцеларије за младе.

Пројекат „Јачање конкурентности младих из Јагодине“ Града Јагодина и Канцеларије за младе града Јагодине подржан је од стране Министарства омладине и спорта.