Сви блогови Објављено: Oktobar 30, 2018

Одржан први модул обуке у оквиру пројекта "Јачање конкурентности младих из Јагодине"

Одржан први модул обуке у оквиру пројекта „Јачање конкурентности младих из Јагодине“

Тридесетак младих из Јагодине имало је прилике да кроз овај модел обуке стекну вештине које су им неопходне како би себе на што бољи начин представили бизнис сектору и лакше дошли до запослења.

Током овог модела обуке млади су пролазили кроз програм који је младе који су у потрази за послом обучио како да себе представе на најбољи могући начин будућем послодавцу. Млади су имали прилику да да кроз симулацију и стечено знање испробају и да, са тренерима искуствено прођу кроз ситуације које се могу десити током разговора за посао. Тематске целине обухватају развој вештина успешне пословне комуникације и усвајање вештина израде квалитетеног CV-а.

Од учесника тренинга добили смо информацију да су теме и начин извођења адекватне, али смо такође добили и сугестије на који начин би Канцеларија за младе могла да им помогне у даљем развоју.

Већ за 3 недеље нас очекује следећи модул обуке и користимо ову прилику да сви заинтересовани више информација потраже на веб-сајту Канцеларије за младе www.kzmjagodina.rs који је почео са радом почетком октобра. Такође позивамо све заинтересоване младе да нас контактирају путем контакт форме на нашем веб-сајту са идејама и предлозима за унапређење рада Канцеларије за младе.

Пројекат „Јачање конкурентности младих из Јагодине“ Града Јагодина и Канцеларије за младе града Јагодине подржан је од стране Министарства омладине и спорта.

kzmjagodina

kzmjagodina

kzmjagodina

kzmjagodina